Blessure zet Loïc Pauwels buitenspel

De nieuwe aanwinst Loïc Pauwels moet het seizoen wellicht beeïndigen door een knieblessure. Pauwels zijn rechter kruisband is tijdens de wedstrijd Moerbeke-Geraardsbergen – KSK Zingem gescheurd. Binnen 3-4 weken wordt hij geopereerd. 

Afgelopen zaterdag is Loïc Pauwels van het veld gegaan met een knieblessure. Pauwels kreeg een diepgestoken bal en ging één op één tegen de doelman van Moerbeke-Geraardsbergen. De jonge aanvaller wou de doelman lobben, maar de bal misbotst. Pauwels moest hierdoor zijn stap herzettten waardoor hij in een put terecht kwam en sloeg zijn voet om. De rood-wit aanvaller verloor zijn balans en ging door zijn rechterknie. 

De voltallige ploeg en club wenst Loïc een spoedig herstel.

Gescheurde kruisband van Loïc (Foto: Instagram Loïc Pauwels)

Bitoy Van Lancker

Learn More →