Clubinfo

Voetbalclub Koninklijke Sportkring Zingem werd gesticht in 1945 en kreeg van de KBVB stamnummer 2124. De definitieve verhuis van de club naar het huidige Stadion Willy Ronsse vond plaats in 1991. Ondertussen is KSK Zingem uitgegroeid tot een gezonde en ambitieuze voetbalclub met een familiale sfeer en ongeveer 200 actieve leden waarvan de volledige werking steunt op de inzet van vrijwilligers die elke keer opnieuw het beste van zichzelf geven.

De club beschikt over een solide infrastructuur en middelen. De werking steunt op een doordachte beleidsvisie met als doel een sociale rol te bekleden in de hedendaagse maatschappij. KSK Zingem is inderdaad meer dan voetbal alleen … KSK Zingem biedt ouders en spelers namelijk de mogelijkheid sociaal actief te zijn.  Als kleine provinciale voetbalclub bieden we onze leden sportieve ontspanning aan na hun drukke schoolse of professionele activiteiten. Daarnaast organiseren we ook allerlei randactiviteiten voor onze leden.

De jeugdwerking is altijd een belangrijke pijler geweest voor KSK Zingem, maar sinds drie jaar mikken we met ons nieuw project KSK Zingem Jeugdacademie, een trapje hoger. Nieuwe impulsen om onze jeugd van ruwe diamanten om te toveren tot een ware schittering zowel op als naast het veld is onze drijfveer …

 

Adres KSK Zingem:

Sportstraat 46, 9750 Kruisem