Jeugdtornooi KSK Zingem Jeugdacademie

Kom genieten van een geweldig jeugdtornooi georganiseerd door KSK Zingem Jeugdacademie op 11, 12 en 13 augustus! Het jaarlijkse jeugdtornooi belooft een weekend vol voetbalplezier en animatie voor spelers en supporters van alle leeftijden.

Op zaterdag 12 augustus worden de U8- en U9-categorieën verwelkomd voor spannende 5-tegen-5 wedstrijden. Voor de U10- en U11-leeftijdsgroepen vinden er in de namiddag 8-tegen-8 wedstrijden plaats. Op vrijdagavond 11 augustus staan de U15- en U17-teams klaar voor krachtmetingen in indrukwekkende 11-tegen-11 wedstrijden. Voor de allerkleinsten, de U7-categorie, is er op zondag 13 augustus, in ’s ochtends een plezierig 3-tegen-3 tornooi gepland, terwijl de U12- en U13-leeftijdsgroepen in de namiddag hun vaardigheden tonen in 8-tegen-8 wedstrijden.

Naast het voetbalgeweld kunnen deelnemers en bezoekers genieten van heerlijke voedselstandjes, waar ze kunnen smullen van een scala aan lekkernijen. De perfecte manier om de energie op peil te houden tijdens het aanmoedigen van de teams.

En dat is nog niet alles! Elk kind dat deelneemt aan het jeugdtornooi krijgt een leuke medaille als aandenken aan deze speciale gelegenheid. Dit zal hen motiveren en trots maken op hun prestaties, ongeacht de resultaten op het veld.

KSK Zingem Jeugdacademie heet iedereen van harte welkom om deel uit te maken van dit geweldige evenement. Of je nu een speler bent, een enthousiaste supporter, een trotse ouder of gewoon een voetbalfan, kom langs en moedig de jonge talenten aan terwijl ze schitteren op het veld. Het belooft een onvergetelijk weekend vol sportiviteit, teamgeest en vreugde te worden.

Zet de data in je agenda en vergeet niet te komen! De jeugdspelers zullen jouw steun zeker waarderen terwijl ze hun voetbaltalenten laten zien op het KSK Zingem Jeugdacademie jaarlijks jeugdtornooi. Tot dan!

Bitoy Van Lancker

Learn More →