Tornooi-informatie

Beste sportvrienden,

Beste vrienden van de bal,

Met dit schrijven wenst KSK Zingem Jeugdacademie u graag uit te nodigen tot deelname aan haar “Jeugdcup 2021”. Dit traditioneel goed bezet jeugdtornooi vindt dit jaar plaats op vrijdag 13, zaterdag 14 en zondag 15 augustus 2021 op de terreinen van Voetbalclub KSK Zingem, gelegen aan de Sportstraat 46 te 9750 Kruisem (Zingem).

Op het aantal ploegen dat inschrijft per categorie voor onze “Jeugdcup 2021” staat in principe geen maximum. Desalniettemin staan wij als organisator garant voor een sportief en hoogstaand tornooiverloop waardoor wij op een gegeven moment de inschrijvingen per categorie als volzet kunnen beschouwen, zodoende de sportieve en organisatorische kwaliteit van dit tornooi te kunnen blijven verzekeren. Tijdig inschrijven is met andere woorden zeker en vast aangewezen. 

Elke leeftijdscategorie wordt op een halve dag afgewerkt.

Alle leeftijden spelen de regels van Voetbal Vlaanderen2v2, 3v3, 5v5, 8v8 en 11v11.

Gelieve in te schrijven door bijgevoegd inschrijvingsformulier terug te mailen tegen uiterlijk 31 juli 2021 of via deze link 

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSdACqCLcyv9ZmhqfoGk1cpU2Kq8RQ4fvdRspmXX1-pT236EgA/viewform

U krijgt van ons dan zo snel mogelijk een bevestiging van uw inschrijving. Wij garanderen een return bij ploegen die aanwezig zijn op ons tornooi. Op deze manier kunnen we elkaar als voetbalclub ondersteunen in deze moeilijke tijden.

Net als vorige jaren hoopt KSK Zingem Jeugdacademie jullie massaal te mogen begroeten op onze “Jeugdcup 2021” om er samen een sportieve, plezante en aangename hoogmis van het jeugdvoetbal van te maken.  

Namens het jeugdbestuur van KSK Zingem Jeugdacademie.