Tornooi-informatie

Traditioneel organiseren wij opnieuw onze “KSK Zingem Jeugdcup”. Gelet op de actuele situatie zal deze jeugdcup nog meer dan anders het ideale voorbereidingstornooi worden. Net zoals voorgaande edities staan wij opnieuw garant voor een vlot verloop van het tornooi, wat staat voor nog meer speelgelegenheid en kortere rustperiodes.

De trouwe deelnemers onder jullie weten intussen dat wij als tegenprestatie en in de mate van het mogelijke ook proberen aanwezig te zijn op de tornooien georganiseerd door de deelnemende ploegen aan onze jeugdcup. Hier maken wij ieder jaar opnieuw een erezaak van.

Bij deze nodigen wij jullie dan ook graag uit naar onze volgende editie van onze jeugdcup, een zomertornooi van KSK Zingem Jeugdacademie voor jeugdspelers en -speelsters van U6 tot en met U21. Dit tornooi is trouwens toegankelijk voor zowel jongens- als meisjesploegen.

In deze editie zal het tornooi worden gespreid over 3 dagen, zijnde vrijdag 14 (U15/U17 en U21), zaterdag 15 (U10 t.e.m. U13) en zondag 16 augustus (U6 t.e.m.U9). Hierdoor stijgt de reguliere wedstrijdtijd voor alle deelnemende ploegen aan het tornooi.

Het tornooischema wordt zoals ieder jaar opnieuw opgemaakt vanuit de filosofie de aanwezigheid van alle deelnemende ploegen te beperken tot een halve tornooi-dag per categorie.

Na afloop van het tornooi is een officiële huldiging voorzien, waarbij er een persoonlijk aandenken per speler of speelster wordt uitgereikt. Voor de tornooiwinnaar is er per leeftijdscategorie een trofee voorzien. De officiële huldiging gebeurt steeds na de finalewedstrijden (ofwel kort op de middag, ofwel in de vooravond).

Wij hopen alvast uw club te mogen verwelkomen met één of meerdere ploegen en zorgen alvast voor een puike organisatie en hartelijke ontvangst.

Inschrijven kan via secretariaat@kskzingem.eu of bij de tornooiverantwoordelijke tomronsse@outlook.com en dit vóór 31 juli 2020.

Zoals steeds is de online-inschrijving ook mogelijk via: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLScjDx-gfrcVOrj6riqVsWNBR5ZQEA5wbRhSsuK8MHWYtoA4xg/viewform