De sportieve cel van KSK Zingem heeft vijf spelers aangetrokken voor het seizoen 2023 – 2024. Tom van Tieghem is 24 jaar en komt over van Kluisbergen Sportief. Dylan de Winne is 27 jaar. Hij komt over van EC Oudenhove. Miguel Porrez is 24 jaar en komt over van FC Velzeke. Esteban Marit is 18 jaar en komt over van KSV Sottegem. En Loïc Pauwels is 24 jaar en komt over van Elene Grotenberge. Deze vijf spelers heten wij alvast welkom bij de KSK Zingem familie!

De sportieve cel hoopt in de week van 23 januari nog enkele transfers af te handelen voor het seizoen 2023 – 2024. 

CONTRACTVERLENGING MET 1 JAAR:

De volgende spelers verlengden eveneens hun contract bij de club KSK Zingem: Manu de Clercq, Tim Spiers, Yanick Tomas, Gilles DHondt, Rune roos, Jorgen Huylebroeck, Joachim Bovyn en Jasper Degroote.